Radio Juju

10600463_943267492355526_9075707459509214938_n

Vi er en KODA registreret online radio station, der opererer fra Kraftwerket. Vi sender fredag ​​og lørdag aften,men har det sidste år indledt en automatiseret udsendelse af genudsendelser og andre shows på alle andre tidspunkter til officielt udsendelse 24/7. Vores talkshows er gearet til at engagere lokalsamfundet idiskussioner, der påvirker minoriteter (især afrikanere) i Danmark. Disse spænder fra sociale spørgsmål isamfundet og spørgsmål vedrørende udfordringer som udlænding i Danmark. Vi inviterer ofte musikere og berømtheder med anden etnisk baggrund, der bor i Danmark i studiet. Og gennem vores kontakter, er viogså i stand til at interviewe udenlandsk-baserede populære afrikanske personligheder og musikere (isærafrikanske musikere) under vores live shows via telefon eller Skype.

Alle vores live shows registreres, så vores publikum kan lytte til og / eller downloade vores podcasts fravores nye hjemmeside (www.JuJuRadio.com), hvis de skulle gå glip af nogle af ​​vores live shows. Vi har iøjeblikket et beskedent publikum på lidt over 500 personer om ugen. Men de indspillede podcasts af voreslive shows modtager i gennemsnit 1.000 downloads og nogle enkelte shows har oversteget 2.200downloads. Vi forventer, at disse tal vil stige med lanceringen af ​​vores 24-timers-udsendelse.

Vores personale består af en gruppe af entusiastiske frivillige. Alle har givet uvurderlige bidrag til projektet.Det være sig gennem den tid, de bruger til at forberede sig til shows, forberedelse gør at udsendelserne kører problemfrit eller det kan være tid til at foretage administrative eller tekniske opgaver.